Barça

L’1x1 del Barça- Sevilla

Per Carles González

iñaki peña (90’)
aVANÇAT
No va tenir massa feina. Va estar molt atent en les passades llargues que el Sevilla va posar a l’esquena de la defensa i va sortir a tallar-ne més d’un grapat, refusant sempre a fora. No va poder fer res en el gol rebut i no va sumar una altra porteria a zero.
KOUNDE (90’)
CENTENARI
Contra el Sevilla, el seu exequip, va disputar el seu partit número 100 amb la samarreta del Barça. En el lateral dret es va tornar a mostrar sobri, defensant amb suficiència i incorporant-se a l’atac amb criteri. Va assistir a Pablo Torre en el 4-0.
CUBARSÍ (90’)
BÀSIC
Combina de meravella amb Iñigo Martínez a l’eix defensiu. Va estar molt bé en la sortida de pilota, seguríssim en la passada i també atent a l’esquena en l’alta defensa culer. No obstant, Idumbo va guanyar-li la partida en el 5-1.
IÑIGO MARTÍNEZ (90’)
MARISCAL
Està a un nivell altíssim. Va ser una altra vegada el líder de l’avançadíssima linia defensiva que va plantejar el Barça. Impecable en defensa, va buscar la pilota encreuada cap a Lamine Yamal en diverses ocasions en sortida.
BALDE (90’)
aTACANT
Va controlar bé Lukebakio, que queia al seu perfil, l’esquerre, i, després, en atac va incorporar-se amb assiduïtat gairebé sempre conduint ell des de darrerre. Va acabar jugant d’extrem l’últim quart d’hora.
CASADÓ (90’)
FONAMENTAL
El més endarrerit dels tres de la medul·lar, va tornar a protagonitzar una destacada actuació. Sense pilota va ser una escombra i va estar sempre on tocava en defensa; amb pilota, va estar sobri i encertat, permetent-se el luxe d’arribar a àrea rival.
PEDRI (83’)
VOLANT
El joc del Barça el dirigeix ell. Al mig del camp, no va fallar pràcticament ni una passada, va donar continuïtat al joc i, també, va arribar a àrea rival. De fet, va marcar, un golàs, el 2-0, amb un xutàs des de fora de l’àrea.
RAPHINHA (66’)
aNIMAL
Una altra demostració de desplegament, aquesta vegada a la medul·lar. El brasiler es va fer un fart de treballar i de tirar desmarcades de ruptura. Clau en els dos gols de Lewy: va provocar el penal (1-0) i va fer un xut que l’ariet va desviar (3-0).
LAMINE YAMAL (76’)
CRAC
Cada vegada que entra en joc ja es percep que és un futbolista diferent. Determinant en el gol de Pedri, al qual va assistir, va deixar un reguitzell de detalls al llarg del partit entre els quals va destacar un xutàs amb l’exterior que li va aturar Nyland.
LEWANDOWSKI (66’)
CAçAGOLS
Li cauen els gols de les butxaques, a l’ariet polonès, que ahir en va fer dos més, clau per encarrilar el triomf (1-0 i 3-0), i en suma 12 en 10 jornades. Tots dos van ser al primer toc, marca de la casa. El primer, de penal; el segon, d’oportunista dins de l’àrea.
ANSU FATI (76’)
RODATGE
Primera titularitat des del retorn. Va actuar en l’extrem esquerre i va estar actiu, pressionant bé i desmarcant-se, encara que li va faltar encert per materialitzar dues ocasions clares que va tenir dins de l’àrea.
GAVI (7’)
ESTIMAT
Gairebé un any després, va tornar als terrenys de joc. Molt ovacionat per l’estadi, aplaudit pels seus companys i amb el braçal de capità.
PABLO TORRE (14’)
GOLEJADOR
Va completar la golejada amb dues dianes en poca estona; una, rematant dins de l’àrea i l’altra, en una falta centrada que es va enverinar.
MARTÍN (14’)
REFRESC
En el lateral esquerre, va aportar cames fresques per al tram final.
FERMÍN (24’)
RETORNAT
Després d’un mes lesionat, el migcampista va tornar. Bé jugant a tres quarts.
VICTOR (24’)
NOU
Va jugar a la punta de llança i va disposar d’una bona ocasió que Nyland va neutralitzar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)