OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

La proesa del Manlleu

OK Lliga. Acabat de pujar, conforma amb el Barça i Reus el trio d'equips que continuen invictes després de quatre jornades. Avui rep el Vilafranca

Els tres equips invictes en l'OK Lliga són el Barça Lassa, líder fins ara indestructible, el Reus La Fira, solvent a casa i dubitatiu a fora, i el Manlleu, acabat d'ascendir. Dues victòries i dos empats –contra l'Alcoi, festejat 44 segons abans del final– expliquen el gran inici (5è), amb Aniol Mangas (6 gols), Marc Prat (4), Albert Grau (2) i Jaume Farrés (1) de golejadors. El Manlleu és el setè equip que més gols fa, amb 13, i el tercer menys golejat (9) rere el Barça (5) i el Reus (8). El porter Jordi Garcia està fi i la defensa rutlla.

En l'exercici 2014/15, el seu anterior pas per la màxima categoria –el primer de la seva història–, a hores d'ara ja havia perdut dos partits i va descendir. És evident que no ha hagut de jugar encara amb els grans, però això no li resta mèrit. Manté el bloc amb les incorporacions de Mangas (Alcoi) i del porter Gerard Folguera (Bell-lloc) i estrena tècnic, Jefa Rovira, que irromp després de ser l'ajudant de Ricard Ares al Voltregà i que va prometre “esforç” en la seva presentació. També es va mostrar confiat en el rendiment del bloc de l'ascens. Se sent “molt satisfet amb l'actitud de l'equip”. La irrupció del Manlleu a l'elit no és una casualitat, és el fruit de la feina del planter d'un club fundat el 1973 i que ara presideix Salvador Gurt. Un exemple és que l'equip sub-17 va jugar la setmana passada l'Eurohockey a Blanes i va acabar quart. L'equip osonenc mesurarà forces avui amb el Cafès Novell Vilafranca, que acaba de perdre el derbi a casa contra el Noia i que diríem que lluita per objectius similars.

Igualada-Barça, un clàssic

El Barça, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat i lidera el campionat, visita avui les Comes per enfrontar-se amb l'Igualada Calaf Grup, un dels equips que més punts li ha esgarrapat els últims anys. Un altre clàssic es juga avui a l'Ateneu, amb un Noia-Reus amb assignatures pendents. Els locals encara no han guanyat cap punt a casa, tot i que a fora estan pletòrics i els visitants tampoc no han guanyat a fora. El Caldes, cuer tot i la bona imatge que va donar al Palau dimarts, rep el perillós Liceo, que té Coy desfermat. El Voltregà clou la fase dura del calendari a casa contra el Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)