OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Barça amplia el seu avantatge

Ok Lliga. Els blaugrana no van tenir problemes per guanyar a la pista de l'Igualada i és molt més líder

El Barça Lassa no va tenir cap dificultat per imposar-se clarament en la seva visita a la pista de l'Igualada Calaf grup. Els blaugrana segueixen amb la seva trajectòria impecable i porten cinc victòries en les primeres cinc jornades, mentre que els igualadins encara no han aconseguit cap victòria i segueixen en la zona de descens. El Barça va veure com tots els seus perseguidors més immediats perdien en aquesta jornada i va ampliar a sis punts la seva diferència al capdamunt de la classificació. En els primers minuts del partit, l'Igualada es va intentar fer fort en defensa i buscar els contraatacs per intentar inquietar al Barça i li va funcionar els primers deu minuts. En el tretze, Marc Gual va inaugurar el marcador i, poc després, va ser Lucas Ordóñez qui va marcar. Els igualadins tenien alguna ocasió però sense crear massa perill, i quan va arribar el 0-3 abans del descans pràcticament es va acabar el partit. En la segona meitat, l'Igualada va disposar d'una falta directa per acumulació de faltes dels blaugrana però no va poder marcar i, un minut després, Pablo Álvarez va fer el 0-4 i va sentenciar definitivament el matx. A partir d'aquí, els dos conjunts van disposar de més ocasions però no van tornar a marcar. Els igualadins van tenir un penal i el Barça va disposar de dues penes màximes, però ja no es va marcar cap gol més.

IGUALADA 0 BARÇA 4

IGUALADA CALAF GRUP: Deitg, Francesc Bargalló, Sergi Pla, Emanuel Garcia i Met Molas –equip inicial–; Dani López, Vives, Bars, Garreta i Bernat Camps. BARÇA LASSA: Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Ordóñez, Pau Bargalló, Edyu Lamas, Barroso i Sergi Fernández. GOLS: 0-1 (13') Gual. 0-2 (16') Ordóñez. 0-3 (20') Pau Bargalló. 0-4 (30') Álvarez. ÀRBITRES: F.J. Garcia i R. Fernández.