OK Lliga

Hoquei sobre patins

ok lliga

El Barça es desmarca

Hoquei sobre patins. Ha tret sis punts al Liceo i set al Reus i va llançat cap al títol. Paradoxalment, la resta juguen l'Ok Lliga més imprevisible

La fiabilitat del Barça Lassa en l'arrencada de l'Ok Lliga, amb cinc triomfs en cinc partits, només 5 gols encaixats i 23 de marcats, contrasta amb la imprevisibilitat més absoluta de la resta d'equips, amb travesses fins ara de mal desxifrar tret dels enfrontaments en què hi ha implicats els blaugrana. El conjunt de Ricard Muñoz ja és l'únic equip invicte després de les derrotes de dissabte del Manlleu i del Reus i va llançat cap al seu quart títol consecutiu. Amb només una sisena part del campionat consumida, ja ha tret sis punts al Liceo i set al Reus, els seus dos teòrics perseguidors més qualificats. El Vic, que va començar molt malament, també és lluny –a 8 punts– i el Moritz Vendrell, un dels equips que més i millor es van reforçar, és a onze punts, víctima de l'exigència inicial del calendari i també del seu procés de conjunció.

L'any passat a aquestes altures de la lliga el Barça ja havia perdut dos partits –després va ser campió sense gaires problemes–, però també és cert que fa dues temporades va guanyar els onze primers partits del campionat. Amb la millor i més àmplia plantilla, els mecanismes ben apresos –només un canvi respecte del curs passat–, un poder físic brutal i diversos jugadors en un moment dolç, com Marc Gual, Sergi Panadero i el porter Sergi Fernández –incommensurable davant del Caldes, per exemple–, el Barça no perd la fam i va per feina. A més, Pau Bargalló, el nou, millora el producte.

L'altra lliga és boja

El tercer classificat, el Noia, ha perdut els dos partits que ha jugat a casa i ha guanyat els tres de fora. El Voltregà, que ha fet molt bona impressió tutejant el Reus i el Barça i derrotant el Vic, només és onzè. El Caldes, que voreja la zona de descens, va fer un gran partit al Palau tot i perdre i dissabte va superar el Liceo. Els mateixos gallecs, campions de la Supercopa contra tot pronòstic, ja han perdut dos dels cinc partits; en la primera jornada van claudicar a Girona.

El Reus La Fira, cridat a ser l'alternativa teòrica després del seus flamants fitxatges –Torra, Casanovas i Rodríguez–,només funciona a casa. A fora, grinyola. Va empatar a Sant Hipòlit de Voltregà i a Igualada i dissabte es va estimbar a la pista del Noia (5-0), partit en què Eloi Albesa va rememorar l'olfacte en les directes que ja havia acreditat a bastament al Moritz Vendrell. El Reus es va quedar per primer cop en el curs sense marcar, un dèficit inhabitual en un equip amb tanta pólvora que encara està en procés d'acoblament. Però el Barça, que ha fet més gols que ningú i n'ha encaixat menys que la resta, no dóna treva.

EL PROTAGONISTA

La nostra línia de joc ens aporta seguretat i confiança més enllà dels resultats dels altres equips, que també hi ajuden, lògicament
A Igualada vam sumar tres punts importantíssims. Vam interpretar bé el joc i vam fer un partit complet
Ricard Muñoz
TÈCNIC DEL BARÇA LASSA

Els tres ascendits, en zona de copa

Els tres equips que van pujar, l'Alcobendas, el Citylift Girona i el Manlleu, són ara mateix en zona de copa, situats entre els vuit millors. I el Lloret, que va descendir i va aprofitar la renúncia del Cerceda, és sisè amb el mateix bloc que no va obtenir la permanència. De la mateixa manera, els tres equips que són en zona de descens no són habituals: Igualada Grup Calaf, l'ICG Software Lleida i el Moritz Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)