OK Lliga

El Reus fulmina el Lloret

OK Lliga. L'equip d'Enrico Mariotti segueix infal·lible a casa (4/4) i va sentenciar el conjunt selvatà a còpia de contraatacs

REUS 4 LLORET 1

REUS LA FIRA: Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Rodríguez –equip inicial–, Raül Marín, Salvat, Ollé i Torné. LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Marc Grau, Farré, Plaza, Lluís Grau –equip inicial–, Patau i Ramos. GOLS: 1-0 (17') Casanovas. 2-0 (18') Salvat. 3-0 (19') Raül Marín. 4-0 (21') Salvat. 4-1 (29') Marc Grau. ÀRBITRES: van mostrar targeta blava al local Raül Marín (22') i al visitant David Plaza (49'). FALTES: 13 el Reus i 12 el Lloret. COMENTARI: El Reus en va tenir prou amb el primer període per sentenciar el Lloret (4-1), consolidar la tercera posició amb el quart triomf a casa (4/4) i obrir forat respecte al quart. Dos gols de Salvat, un de Casanovas i un de Marín van superar l'escull d'un ordenat Lloret, que va jugar durant el primer quart d'hora tancant-se molt bé darrere i mostrant-se perillós en atac. El Reus, però, va ser molt superior en les transicions, culminades com si es tractés de llampecs. En cinc minuts, va descosir el Lloret i va arribar al descans amb un clar 4-0 que Plaza hauria pogut maquillar si hagués marcat una directa. Henriques ho va impedir. Malgrat el gol, el partit no va canviar de direcció. I si no hagués estat per Serra, que va aturar dos penals i dues faltes directes, la golejada encara hauria estat més àmplia.