Més hoquei

El GEiEG empata a casa contra el cuer, el Raspeig

Hoquei sobre patins. Els gironins van capgirar un 0-3 però no van guanyar

GEIEG 4 RASPEIG 4

GEIEG:Ortega, Cristino García, Palacín, Gallardo i Nonell –equip inicial–; Alejandro López, Vidal, Nil Rodríguez, Gelmà i Prat. CP RASPEIG:Ferrándiz, Arché, Aznar, Bordonado i Canto –equip inicial–; Moltó, Jover, Ruano, Velasco i Monje. GOLS:0-1 (6') Bordonado. 0-2 (11') Bordonado. 0-3 (16') Arché. 1-3 (20') Nil Rodríguez. 2-3 (24') Vidal. 3-3 (32') Gallardo. 4-3 (42') Cristino García. 4-4 (47') Ruano. ÀRBITRES:S. Muñoz i X. Serra. FALTES:7 del GEiEG i 8 del Raspeig.

El GEiEG va empatar a casa contra el Raspeig (4-4), el cuer de la primera divisió en un partit en què va poder perdre, va saber remuntar i va poder emportar-se els tres punts i al final va acabar empatant. Els gironins no van fer un bon inici de partit i els seus rivals ho van aprofitar per avançar-se amb un 0-3. La lluita i les ganes que hi van posar els jugadors grupistes van permetre la remuntada. En el descans ja només perdien d'un gol, 2-3, amb dianes de Nil Rodríguez i Arnau Vidal, i en la segona meitat Gerard Gallardo i Cristino García van acabar de capgirar el partit fins al 4-3. A tres minuts del final, però, el GEiEG va encaixar un altre gol que va significar l'empat per al Raspeig.