OK Lliga

Mantenir la bona ratxa

OK Lliga. El Barça visita l'Alcoi en una jornada en què els cinc primers de la classificació també juguen fora de casa

El Barça es desplaça per primer cop fora de Catalunya amb la intenció de mantenir la seva ratxa de victòries a la complicada pista de l'Alcoi. Els alcoians ja saben què és guanyar els blaugrana al seu pavelló, ho van fer fa tres temporades (5-4), però en aquesta lliga només han pogut guanyar el Girona davant la seva afició.

La resta d'equips de la part alta de la taula també juguen fora de casa partits de diferent dificultat. El Liceo visita el Manlleu, que ha perdut els últims quatre partits, i el Reus, que ha encadenat tres victòries, juga a la pista del Vilafranca, que està sumant més punts fora de casa que al seu pavelló. El Vic, que té una ratxa de quatre victòries seguides, es desplaça a la pista del Lloret, que ha perdut els dos últims partits.

A la zona més baixa de la taula, el Lleida, que no ha guanyat fora de casa, visita l'Alcobendas, que ha encadenat cinc derrotes consecutives. L'Igualada vol fer bona la seva primera victòria aconseguida en l'última jornada contra el Voltregà, que fora de casa està molt fort. El Girona, que es vol consolidar a casa, rep el Caldes, que està en alça i fa quatre partits que no perd. Finalment, a la zona mitjana, destaca el duel entre el Noia, que en les últimes jornades va perdre contra els dos primers de la lliga, i el Vendrell, que ha deixat la part baixa després de dues victòries seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)