Lliga Europea

Hoquei sobre patins

Lliga europea femenina

Repetir la final a quatre

Lliga europea femenina. El Voltregà, el Manlleu i el Generali Palau tornen a la competició europea amb ganes de fer-ho bé i molta il·lusió

El Voltregà, l'actual campió; el Manlleu, l'actual subcampió, i el Generali Palau Plegamans, l'actual semifinalista, tornen a afrontar una nova edició de la lliga europea femenina. Tots tres miraran de repetir la classificació per a la final a quatre que van assolir en la darrera edició, i després intentaran lluitar pel títol europeu. D'entrada, l'únic que s'estrenarà en la competició aquest cap de setmana serà el Palau, ja que els dos equips osonencs han quedat exempts de la primera eliminatòria i començaran en els quarts de final. L'Hostelcur Gijón, en el qual militen les catalanes Maria Díez i Anna Casarramona s'estrena avui. Aquests quatre equips de l'OK Lliga femenina van aconseguir el curs passat la fita història d'arribar a la final a quatre.

Els tres equips catalans han tingut canvis importants respecte a la temporada passada, i tots tres estrenen nou entrenador. Beto Borregán dirigeix el Voltregà; Arnau Casanovas, el Manlleu, i Climent Padrós, el Generali Palau de Plegamans. Els tres conjunts també han canviat la plantilla. Les de Sant Hipòlit només han fet una incorporació, i les manlleuenques han tingut dues baixes i han fitxat dues jugadores. Les vallesanes han perdut tres jugadores, n'han incorporat una i compten amb les joves jugadores del filial.

Estrena a Alemanya

El Palau iniciarà la competició demà al migdia a la pista del Darmstadt alemany (13 h), i segons explica Berta Busquets no tenen referències del rival, però volen la victòria. Els agradaria retornar a la final a quatre, però Busquets comenta que no han tingut sort en els encreuaments. El Voltregà i el Manlleu han passat directament als quarts que es començaran a jugar el gener del 2017. Les de Sant Hipòlit ho faran contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Noisy le Grand francès i el Vordemwald suís. Anna Romero diu que aniran partit a partit, que els agradaria revalidar el títol i destaca el Benfica portuguès com un rival fort. Les manlleuenques jugaran contra el Molfetta italià, i Laura Barcons comenta que en l'última edició es van quedar amb l'espina clavada –van perdre el títol en els penals–, i que en aquesta intentaran millorar.

UN DE SOL

El Palau juga demà i els dos equips osonencs s'estrenaran en els quarts de final

LES PROTAGONISTES

No ens hem marcat un objectiu en si. Sempre tenim com a objectiu arribar al final de les temporades amb possibilitats a tot
1a eliminatòria
(12-11-2016 i 03-12-2016)
Merignac (FRA) - Benfica (POR)
(1)
Noisy G. (FRA) - Vordemwald (SUI)
(2)
Calemberg (ALE) - Gijón (ESP)
(3)
Darmstadt (ALE) - Palau
(4)
Coutras (FRA) - Iserlohn (ALE)
(5)
Quarts de final
(21-01-2017 i 18-02-2017)
Voltregà - guanyador 2
(6)
Guanyador 1 - guanyador 5
(7)
Guanyador 4 - guanyador 3
(8)
Molfetta (ITA) - Manlleu
(9)
Final a quatre
(25 i 26 de març del 2017)
Semifinals
Guanyador 7 - guanyador 8
(10)
Guanyador 6 - guanyador 9
(11)
Final
Guanyador 10 -guanyador 11
Potser l'objectiu és arribar a la final a quatre i allà competir al màxim. Seria maco guanyar i tant
Anna Romero
JUGADORA DEL VOLTREGÀ
És un any de canvis amb nou tècnic i estem il·lusionades en el nou projecte
ixí
Berta Busquets
JUGADORA DEL PALAU
L'objectiu és arribar al cent per cent, donar-ho tot en cada partit i lluitar fins a l'últim moment
Laura Barcons
JUGADORA DEL MANLLEU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)