OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Vic s'exhibeix a Lloret

Ok Lliga. Els locals van saber aguantar els seus rivals en els primers vint minuts

LLORET 0 VIC 8

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –cinc inicial–; Sulé, Adrià Farré i Albert Ramos.CP VIC:Camps, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –cinc inicial–; Presas, Llorca, Casas i Claramunt.GOLS:0-1 (21') Llorca. 0-2 (24') Casas. 0-3 (31') Cristian Rodríguez, de penal. 0-4 (33') Cristian Rodríguez. 0-5 (36') Casas, de falta directa. 0-6 (37') Cristian Rodríguez. 0-7 (40') Casas. 0-8 (49') Presas.ÀRBITRES:J. Gómez i G. Gorina. Blava a Llorca.FALTES:13 del Lloret i 7 del Vic.

El Vic va fer tota una exhibició a la pista del Lloret Vila Esportiva, que malgrat tot va saber aguantar el seu rival durant els primers vint minuts. Els osonencs van demostrar el bon moment de joc pel qual estan passant. En els primers minuts del partit els lloretencs van tenir algunes ocasions com un xut al pal de Lluís Grau en el minut 10, però la veritat és que van tenir problemes per trencar la defensa visitant, que va estar encertada i Gerard Camps va estar immens sota els pals durant tot el partit. Els visitants no van estar encertats en atac en els primers vint minuts i només Ordeig xutava des de lluny. En els últims cinc minuts abans del descans el tècnic del Vic va fer seure Ordeig i Bancells i van sortir els joves, que van trencar el partit. Van donar velocitat i van moure bé la bola, i en tres minuts Llorca i Casas van fer el 0-2.

En la segona meitat el Lloret va poder entrar dins del partit en el minut 31 amb un penal però Plaza no va poder superar Camps, que va refusar la bola tres cops. En el mateix minut Cristian Rodríguez va marcar de penal i poc després ell mateix va fer el 0-4 i tot va acabar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)