OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

El Vic allarga la ratxa

Hoquei sobre patins. Un gol de Bancells en el minut 45 va desfer l'empat inicial en un duel de porters en què el Noia va acaronar l'1-1

VIC 1 NOIA 0

VIC:Camps, Ordeig, Presas, Bancells i Rodríguez –equip inicial–; Burgaya. Llorca i Casas.NOIA FREIXENET:Gil Del Amor Xaus, Roca i Aragonés –equip inicial–; Mendes, Esteller, Rosa i Albesa,GOLS:1-0 (45') Bancells.ÀRBITRES:Sandoval i Picó.FALTES:10 el Vic i 13 el Noia Freixenet.

El Vic va tenir una feinada ahir contra el Noia, però se'n va sortir amb un gol de Bancells i va sumar, en el partit ajornat de la sisena jornada, el seu sisè triomf seguit en l'OK Lliga. L'equip de Ferran Pujalte confirma el seu enlairament i s'acosta al Reus.

El joc va ser ràpid i amb possessions curtes, però amb imprecisions. Rosa va tenir la millor ocasió del Noia en el primer temps, en un contraatac en què Mendes li va fer una bona assistència. Camps, però, va aturar la bola. En el minut 15, Bancells va disposar d'un penal, però Gil va rebutjar el tret. Amb Burgaya a la pista, els locals generaven més perill mentre que el Noia s'anava carregant de faltes –va acabar el primer temps amb 7 i 5 del Vic–. Casas, sol, no va robar el forat contra Gil en un contraatac local arran d'una pèrdua visitant. El primer temps es va acabar sense gols. En el tram inicial del segon, els dos porters van seguir inspirats, sobretot en una acció a boca de canó d'Aragonès davant Camps i un altra del local Ordeig, també sol contra Gil.

El Noia va malbaratar la seva gran oportunitat de fer mal. Albesa (41') va intentar batre Camps aixecant la bola sense èxit en la directa corresponent a la desena falta d'equip del Vic. A més, en el minut 45, Bancells, amb un tret exterior, va batre Gil (1-0). Casas no va poder amb Gil en la desena del Noia i el resultat ja no va variar.