OK Lliga

Visites a rivals de la zona més alta

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona i el Lloret Vila Esportiva es desplacen a les pistes del Reus, el tercer, i el Barça, el líder

El dos equips de les comarques gironines afronten desplaçaments molt complicats a la pista dels dos equips que menys derrotes han encaixat en aquest inici d'OK Lliga. El Citylift Girona visitarà el Palau d'Esports del Reus Deportiu La Fira, el tercer classificat i que només ha estat derrotat en una ocasió. Els roig-i-negres compten els partits de casa per victòries, mentre que els homes de Ramon Benito no han guanyat fora de casa. El Lloret Vila Esportiva jugarà al Palau Blaugrana contra el Barça Lassa, el líder invicte de la màxima categoria. Els blaugrana han guanyat tot els partits, mentre que els homes de Manolo Barceló han encadenat tres derrotes.

En aquesta jornada torna la televisió en obert i el partit entre el Vic i el Vilafranca serà el que oferirà La Xarxa (13 h), i entre les televisions que el retransmeten hi ha El Punt Avui TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)