OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Deu de deu del Barça

OK Lliga. Els blaugrana han fet un inici de lliga perfecte, i van golejar el Lloret en la seva desena victòria. Pau Bargalló va destacar amb quatre gols

BARÇA 8 LLORET 0

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Álvarez, Panadero, Gual i Pascual –equip inicial–; Ordóñez, Pau Bargalló, Edu Lamas, Barroso i Egurrola.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Plaza, Marc Grau, Lluís Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Sulé, Farré, Ariza, Patau i Perarnau.GOLS:1-0 (7') Álvarez. 2-0 (11') Pascual. 3-0 (14') Barroso, de penal. 4-0 (19') Pau Bargalló. 5-0 (20') Pau Bargalló. 6-0 (40') Álvarez. 7-0 (41') Pau Bargalló. 8-0 (43') Pau Bargalló.ÀRBITRES:A. López i A. De la Hera.FALTES:12 del Barça i 12 del Lloret.

Deu partits i deu victòries és el perfecte balanç del Barça Lassa en aquest inici de l'OK Lliga. Els blaugrana no van tenir cap problema per superar des de l'inici el Lloret Vila Esportiva, que sap molt bé quins són els seus objectius –aconseguir la permanència– i quins són els seus rivals directes. Els lloretencs van encaixar la quarta derrota consecutiva i per segon partit no van marcar cap gol. Pau Bargalló va destacar amb quatre gols, mentre que a la porteria Sergi Fernández va tornar a l'equip després de les molèsties que l'havien deixat sense jugar les últimes setmanes, i va ser titular.

Els blaugrana van inaugurar el resultat abans del minut 10 de partit, i quan ho van fer ja no van tenir aturador. En set minuts de marge van anotar tres gols: Pablo Álvarez, Matías Pascual i Xavier Barroso, de penal, van encarrilar la victòria (3-0). Uns minuts més tard va ser Pau Bargalló el que va trobar el camí del gol: en va anotar dos en només un minut de diferència i es va arribar al descans amb un clar 5-0.

En la segona part va semblar que els blaugrana s'agafaven el partit amb una mica més de calma i els gols van trigar a arribar, però ho van acabar fent. Pablo Álvarez va fer el sisè gol, i en els següents minuts Pau Bargalló va mostrar el seu encert de cara a gol amb dues dianes més, la segona, de falta directa, i va situar el clar 8-0 en el marcador, amb la meitat dels gols fets per ell. El conjunt lloretenc va tenir algunes ocasions per marcar i la més clara va ser la directa per les deu faltes d'equip dels blaugrana, però David Plaza no la va poder transformar.

El Liceo empata a casa contra l'Alcoi

El Liceo va tornar a ensopegar i en aquesta desena jornada va empatar al pavelló de Riazor contra l'Alcoi (4-4). Els gallecs van cedir més punts respecte al Barça en un partit que se'ls va posar en contra des de l'inici, amb un 0-2 en el minut 8. Van intentar la remuntada i van empatar dos cops, amb el 3-3 en l'inici de la segon meitat i amb el 4-4 quan faltaven onze minuts per acabar. El gol del triomf gallec, però, no va arribar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)