OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Superdimarts d'OK Lliga

Hoquei sobre patins. Els errors del Barça han revifat el campionat i alimenten les il·lusions del Girona. El Vic, perseguidor principal, té una prova de foc a Riazor i el Vendrell rep el Reus

El fet que el Barça no hagi guanyat cap dels seus tres últims partits –dos de l'OK lliga i un de la lliga europea– el fa segurament encara més perillós, però alhora reactiva les il·lusions del Citylift Girona, que no té res a perdre i somia en la gesta avui al pavelló de Palau tot i ser conscient de la dificultat que comporta tan sols puntuar.

Certament, la catorzena i penúltima jornada de la primera volta que s'ha jugat, es juga i es jugarà entre dissabte –Alcobendas-Noia (2-5)–, diumenge –Voltregà-Lloret (1-2)–, avui –Girona-Barça; Moritz-Vendrell-Reus i Liceo-Vic– i demà –Lleida-Vilafranca; Caldes-Alcoi i Igualada-Manlleu–, té molts al·licients. En els tres duels d'avui s'escenifica la lluita pel títol, ressuscitada pels errors del Barça a casa contra el Reus (6-6) i la derrota a la pista del Vic (6-4). Els osonencs, que acaben de fer un llarg però agraït viatge en la lliga europea a la pista del Diessbach suís, visiten avui el pavelló de Riazor en un partit clau si volen seguir aspirant a inquietar de veritat els blaugrana, que només tenen tres punts més.

El Barça, objectivament, no va fer un mal partit contra el Reus. Potser li va faltar més contenció quan dominava per 6-4 en el tram final, però els del Baix Camp van jugar a un gran nivell. Els blaugrana, això sí, van estar molt per sota del seu to habitual en la primera part a la pista del Vic, aspecte que també és la conseqüència del gran joc exhibit pels osonencs. En la lliga europea, la derrota a la pista del Porto, a més de reversible –si el Barça derrota els portuguesos en la pròxima jornada serà de nou líder– pot entrar en els paràmetres de la normalitat contra un equip molt potent. El Barça va estar bé al darrere, però li va faltar capacitat per concretar les accions d'atac.

Avui tindrà al davant el Girona de l'exblaugrana Ramon Benito, un equip debutant en l'OK Lliga, que va arrencar molt fort i en la primera jornada va derrotar el Liceo al pavelló de Palau. De mica en mica ha perdut pistonada i en els últims quatre partits només ha sumat un punt. Té només un marge respecte a la zona de descens i el seu objectiu no és cap altre que la permanència. El seu jugador més perillós al davant és Raül Pelicano, que ja ha fet 14 gols. Benito, que lamenta que el partit es jugui en dimarts perquè restarà assistència –és jornada econòmica–, té la possible baixa de Marc Gómez per una ferida en un peu.

L'altre front obert és un apassionant Moritz Vendrell-Reus La Fira, que també és una llàstima que sigui entre setmana, perquè les grades es podrien veure afectades. Tots dos equips lluiten per ser caps de sèrie en la copa, condició que tindran els quatre primers classificats al final de la primera volta.

La nostra lliga està molt igualada amb vuit equips amb un marge de tres punts. Ens ha faltat concretar contra rivals directes
Ramon Benito
Tècnic del CITYLIFT GIRONA
No podem perdre boles com ens va passar a Reus, perquè el Barça fa molt mal en les transicions ràpides
Els darrers mals resultats fan el Barça més perillós, sens dubte, perquè no pot deixar escapar més punts. Serà molt complicat
Si aconseguíssim mantenir un resultat igualat a ells els podrien entrar dubtes. Sobretot hem d'evitar les pèrdues al davant

Alcobendas, seu de la copa del 23 al 26 de febrer

La federació espanyola va fer públic ahir que Alcobendas serà la seu de la copa del 23 al 26 de febrer. Això vol dir que tenint en compte que els madrilenys estan despenjats de la lluita per les vuit primeres places, només jugaran la copa els set primers classificats. Amb sis equips amb el passaport ja segellat –Barça, Vic, Liceo, Reus, Voltregà i el Vendrell– el Lloret, que esta fent una temporada impressionant a pesar d'haver baixat en el curs anterior o d'haver-se mantingut gràcies a la renúncia del Cerceda, es juga la setena plaça amb el Caldes. Tots dos, a més, s'enfrontaran en terres selvatanes en la darrera jornada de la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)