Més hoquei

Últimes tres places per a la copa femenina

Hoquei sobre patins. Sis equips encara tenen possibilitats de classificar-se en aquesta última jornada de l'OK Lliga femenina

Sis equips es jugaran en l'última jornada de la primera volta de l'OK Lliga femenina les tres places que queden lliures per disputar la copa femenina del 10 al 12 de març a Lloret de Mar. Quan només queda un partit i tres punts en joc, l'Sfèric Terrassa, el Liceo i Las Rozas ocupen les tres posicions que els donarien accés, però l'Alcorcón, el Cerdanyola i el Vilanova –amb possibilitats remotes per la diferència de gols–, matemàticament encara hi poden accedir. Entre l'Sfèric, sisè amb 16 punts, i el Vilanova, onzè amb 12, només hi ha quatre punts de marge. Cap dels equips s'enfronten entre ells, però alguns tenen compromisos molt més complicats que altres. A la part alta de la taula i entre els equips ja classificats, el Manlleu i el Bigues i Riells es juguen en els seus partits ocupar una de les quatre primeres posicions de caps de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)