OK Lliga

El Reus decideix en el segon temps

OK Lliga. No va desaprofitar la derrota del Barça i va superar l'Igualada

REUS 6 IGUALADA 2

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Raül Marín i Torra –inicial–, À. Rodríguez i Salvat.IGUALADA CALAF GRUP:Deigt, F. Bargalló, Pla, Molas i E. Garcia –inicial–, Bars, Vives i Méndez.GOLS:1-0 (5') Platero. 1-1 (16') Pla. 2-1 (30') Torra. 3-1 (39') Salvat. 4-1 (43') Casanovas 4-2 (43') Pla (f.d.). 5-2 (46') Raül Marín. 6-2 (50') À. Rodríguez.ÀRBITRES:Ribó i Galán.FALTES:15 del Reus i 10 de l'Igualada.COMENTARI:El Reus Deportiu La Fira no va desaprofitar la sorprenent derrota del líder, el Barça, per acostar-se a sis punts de la primera plaça, tot i que ho va haver de fer després de vèncer l'Igualada Calaf Grup per 6-2. L'equip reusenc no va poder resoldre el partit fins a la segona meitat, ja que es va arribar al descans amb empat (1-1). Però la força dels homes d'Enrico Mariotti va sortir en el segon període, amb cinc gols més que no van deixar cap opció als de l'Anoia. I això que no va ser el dia de les faltes directes per als locals, que van errar les dues servides, mentre que l'equip visitant en va transformar una de tres. Durant la primera part, l'Igualada va ser capaç de contenir els locals amb una defensa seriosa, un contraatac punyent i un atac ben trenat per tractar de sorprendre Henrique. Tot i així, en una acció embolicada que va acabar Torra amb una assistència a Platero, va arribar el primer del Reus. L'Igualada, amb calma, va saber jugar les seves cartes i abans de la mitja part va empatar mitjançant Sergi Pla, el millor dels visitants. Després, va arribar la bogeria. Cinc gols de cinc jugadors diferents van acabar tombant els igualadins, que només van reaccionar amb el momentani 4-2 de Pla.