Copa

Amb tota la il·lusió del món

Els altres quarts. El Lloret Vila Esportiva s'enfronta al Liceo sense cap pressió i amb ganes de plantar cara fins als darrers minuts a un rival teòricament superior. El Barça, el campió, inicia la defensa del títol contra el Voltregà

El Lloret Vila Esportiva buscarà un lloc en la semifinal de la copa contra un Liceo (18 h) teòricament superior. Els selvatans jugaran el partit sense cap tipus de pressió i amb moltes ganes de buscar la sorpresa després d'haver tornat a una competició que no disputaven des del 2010. Els lloretencs juguen la copa per quarta vegada en la seva història i com a millor resultat tenen una semifinal en l'edició del 2005, en la qual van debutar. Al davant tindran tot un històric de la copa, ja que el conjunt gallec té nou títols en el seu palmarès, el segon que n'ha guanyat més després del Barça. El Liceo, però, no ha disputat cap final des del 2004, en què va guanyar el seu últim títol.

En el partit de lliga d'aquesta temporada els gallecs van vèncer a la pista del Lloret per 3-5 després d'un partit disputat i que van sentenciar en els darrers deu minuts. L'entrenador del Lloret, Manolo Barceló, manifesta: “El Liceo és complicat. Haurem d'allargar al màxim el partit i que estigui anivellat fins al final.” L'entrenador del conjunt gallec, Carlos Gil, explica: “El Lloret és aquí per mèrits propis, ha fet bons partits i bons resultats, i serà un rival molt difícil.” Tots dos conjunts arriben amb la plantilla sencera però amb jugadors que no estan al cent per cent. En els lloretencs David Plaza fa poc que ha tornat a jugar després de dos mesos d'absència per lesió, mentre que en els gallecs Marc Coy ha tingut molèsties en les darreres setmanes.

En l'altre partit de quarts de final de la jornada el Barça Lassa iniciarà la defensa del títol jugant contra l'últim equip que el va derrotar, el Voltregà (20 h). Va ser fa dues setmanes en la lliga, per 2-3. El tècnic blaugrana, Ricard Muñoz, diu que per passar han de ser ells mateixos, i el dels osonencs, Francesc Linares, comenta que estan en alça i que tenen ganes de competir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)