Copa

Pau Bargalló, l'MVP

La revelació. El jove jugador del Barça Lassa, fitxat aquest estiu, va obtenir ahir a Alcobendas el seu primer títol amb l'equip blaugrana

El jove Pau Bargalló va ser designat ahir MVP de la final de copa en la seva primera final de la competició. Bargalló va fer tres gols i va tornar a ser una peça clau en el conjunt de Ricard Muñoz, que ja el va incloure en l'equip titular. Format a l'inesgotable planter del Noia, el petit de la nissaga –el seu germà Jordi juga a l'Oliveirense i el seu altre germà, Oriol, està retirat– va jugar dos anys molt bons amb el Liceo i ara s'ha adaptat ràpidament al Barça. “Els protagonistes d'aquesta gran final som tots, som campions”, va dir el golejador. A més, va felicitar el Reus “pel gran esforç que han fet” i va assegurar: “Nosaltres tots els títols que disputem els competim per guanyar-los. Ha estat una copa molt igualada i estem molt contents d'haver-la guanyat. Estem aquí per guanyar títols, avui és el primer i espero que en vinguin molts més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)