Més hoquei

Els rivals dels Roller Games

Hoquei en línia. Els tres equips de la selecció espanyola, el sènior masculí, el sènior femení i el júnior masculí, ja coneixen els grups en què disputaran el mundial a Nanjing

Els tres equips de la selecció espanyola que disputaran els Roller Games, els mundials de la FIRS, ja coneixen els grups i els rivals a qui s’enfrontaran. Els conjunts sènior masculí, sènior femení i júnior masculí d’Espanya, amb força jugadors de clubs catalans, també saben en quines dates hauran de competir a la localitat xinesa de Nanjing.

La selecció espanyola júnior masculina serà la primera a debutar, ja que començarà a jugar el 27 d’agost, l’1 de setembre serà jornada de descans i el títol es decidirà el 3 de setembre. En la competició júnior masculina hi ha divuit equips dividits en quatre grups i Espanya jugarà en el D contra Namíbia, Gran Bretanya i França. Espanya júnior va arribar a les semifinals i va ser quarta en el mundial de l’any 2016.

La competició sènior femenina començarà el dia 2 de setembre i el campió es coneixerà el dia 9. En total hi haurà tretze equips en competició i han estat dividits en tres grups. La selecció espanyola sènior femenina jugarà en el grup B i tindrà com a rivals els Estats Units, l’Argentina i Nova Zelanda. En l’edició de l’any passat la selecció femenina va ser cinquena en el mundial.

La darrera selecció estatal a entrar en joc serà la sènior masculina, que disputarà el seu primer partit el 3 de setembre, i continuarà en competició fins al dia 9. Vint equips lluitaran pel títol de campió mundial i en la primera fase han estat dividits en cinc grups diferents. Espanya jugarà en el grup E i tindrà com a rivals Hong Kong, Colòmbia i el Brasil. Intentaran millorar l’actuació de l’any passat, en què no van entrar en els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)