Més hoquei

hoquei patins

eurokey cup u-17

El Barça-Noia, a quarts

Hoquei sobre patins. El Lleida, que defensa el títol, jugarà contra el Follonica italià en la segona fase de l’Eurockey Cup U-17 de Blanes

El Barça-Noia serà el partit més destacat dels quarts de final de l’Eurockey Cup U-17 que s’està disputant a Blanes. Serà una repetició de la final de l’estatal juvenil que van guanyar fa uns mesos els de Sant Sadurní. L’ICG Software Lleida, que defensa el títol, jugarà contra el Follonica italià. Completen aquesta fase els enfrontaments entre el Porto de Portugal i el Correggio italià, i el duel portuguès entre el Benfica i l’Sporting.

El Barça va ser primer del grup B gràcies als triomfs contra l’Sporting de Portugal (6-2) i el Saint-Omer francès (3-1), i va acabar la primera fase amb tres victòries. El Noia també va acabar invicte, però va empatar (4-4) el primer partit del dia del grup C contra el Benfica. Per evitar que les posicions del grup es decidissin per la diferència de gols, es van llançar faltes directes i els portuguesos es van imposar per 2-1. Els de Sant Sadurní van derrotar després el Pau francès (6-2) i van acabar segons del grup.

L’actual campió de la competició U-17, el Lleida, va tancar el grup A amb dues victòries contra l’Uttigen suís (7-1) i el Grimsby anglès (8-2). Els lleidatans van ser primers amb tres victòries en tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)