OK Lliga

hoquei sobre patins

OK Lliga

El Lloret es reivindica

OK Lliga. Va saber reaccionar quan anava per sota dues vegades en un partit molt vistós

LLORET 6 LLEIDA 5

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Fernández, Plaza, Marc Grau i Àlez Grau -equip inicial-; Lluís Grau, Farré i Gallardo. .ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Cañellas, Giménez, Andreu Tomàs i Creus -equip inicial-; Candanedo, Bruno dei Benedetto, Roberto di Benedetto i Mataix.GOLS:0-1 (8’) Giménez. 1-1 (15’) Lluís Grau. 1-2 (23’) A. Tomàs, de penal. 2-2 (24’) Àlex Grau. 3-2 (29’) Lluís Grau. 3-3 (36’) Giménez. 4-3 (33’) Fernández. 5-3 (34’) Plaza. 5-4 (39’) Giménez (FD). 6-4 (40’) Gallardo. 6-5 (47’) R. di Benedetto.ÀRBITRES:Gómez i Sánchez.FALTES:19 el Lloret i 14 el Lleida.

El Lloret va reaccionar amb fermesa dos cops a un resultat advers i es reivindica amb un triomf contra el Lleida en un partit molt vistós. L’argentí Dario Giménez, engaltant la bola després de sortir de darrere de la porteria, va fer el primer gol del Lleida després d’un primer tram de tempteig. Al Lloret li va costar generar perill i habitualment va sortir de l’estic de Plaza amb passades interiors. El mateix Plaza va llançar un penal (15’) i Tomàs el va rebutjar. Ell mateix, però, va recollir la bola i va fer una assistència a Lluís Grau (1-1). El Lleida es va avançar de nou de penal marcat per Andreu Tomàs. Els locals van empatar a dos segons de la mitja part amb un gol d’Àlex Grau protestat. Els selvatans van acabar la primera part amb vuit faltes i el Lleida en va cometre sis. Lluís Grau, amb un xut llunyà va batre Lluís Tomas (3-2). El Lloret va fer la desena falta però Serra va aturar la directa a Giménez (33’). En l’acció posterior, però, el mateix Giménez la va clavar des de fora però Rubén Fernández va replicar de seguida (4-3) i Plaza s’hi va afegir (5-3) en un tram de bogeria col·lectiva. Giménez va reiterar el seu encert en una falta directa (5-4), Gallardo va fer el 6-4 i Roberto di Benedetto, a 2:22 del final, va seguir inquietant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)