OK Lliga

Marató de quatre jornades de lliga en quinze dies

OK Lliga. La quarta jornada comença avui i el dia 11 de novembre ja es jugarà la setena. Entremig hi haurà el primer derbi de les comarques gironines, el Lloret-Palafrugell

Els tres equips de les comarques gironines de l’OK Lliga comencen avui una marató de quatre jornades en només quinze dies. Amb un calendari tan atapeït hauran d’estar molt centrats i regular les forces per no tenir sorpreses i cedir punts que no voldrien deixar escapar. Com que el Citylift Girona, el Lloret Vila Esportiva i el Corredor Mató Palafrugell no disputen la competició europea aquesta temporada, s’estalvien un cinquè partit en aquest període que sí que hauran de disputar els nou conjunts que el dia 4 de novembre debutaran en la lliga europea i la copa de la CERS.

La quarta jornada de l’OK Lliga es jugarà avui i demà, mentre que el dimecres 1 de novembre, d’aquí a quatre dies i aprofitant el dia festiu, es disputaran els vuit partits de la cinquena jornada. El cap de setmana del 4 i 5 de novembre hi ha el debut europeu de nou dels equips de la màxima categoria, i la jornada que tocava, la sisena, s’ha passat al dimarts dia 7 per als equips amb compromisos europeus. En aquesta sisena jornada es jugarà el primer derbi gironí d’aquesta temporada entre el Lloret i el Palafrugell, i com que cap d’aquests dos equips juga a Europa no es canviarà de data i es jugarà el dissabte 4. La darrera jornada d’aquesta marató, la setena de l’OK Lliga, es disputarà el cap de setmana de l’11 i el 12 de novembre.

CINC PARTITS

També comença la competició europea i nou equips tindran un partit més

El Girona vol continuar invicte

El Citylift Girona es desplaça a una pista complicada, la del Caldes, amb la intenció de continuar invicte i sumar més punts. Al davant tindrà un equip que segueix un camí positiu, ha guanyat els dos darrers partits i es vol fer fort a casa. El Lloret Vila Esportiva juga a casa i intentarà aconseguir un altre triomf davant la seva afició. El seu rival és el Noia, que també ha encadenat dues victòries i mirarà d’obtenir la tercera. Els lloretencs estan lluitant pels punts i les dues derrotes que han encaixat han estat molt ajustades. El Corredor Mató Palafrugell continua enfrontant-se als millors del curs passat i en aquesta ocasió visita la pista del Reus. Els roig-i-negres ja han deixat escapar punts a casa i no voldran tornar a ensopegar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)