OK Lliga

hoquei sobre patins

ok lliga

La regularitat de Teixidó

Hoquei sobre patins. El jugador del Voltregà és l’únic de l’Ok Lliga que ha marcat en les set jornades disputades i ja acumula deu gols

El davanter i capità del Voltregà Gerard Teixidó (1989) és l’únic jugador de l’Ok Lliga que ha marcat en les set jornades disputades. Fonamental, ha assumit la responsabilitat i ha fet deu gols: dos de penal en tres llançaments, tres de falta directa en set intents i cinc de jugada. Dissabte a Girona en va marcar dos. També en va fer un parell en la primera jornada i va repetir en la segona. En la semifinal de la supercopa contra el Liceo va ser bàsic també amb dos gols –1/1 en penals i 1/1 en directes–. És el segon màxim golejador del campionat, empatat amb el davanter del Liceo David Torres i amb un gol menys que el jugador del Reus Raül Marín, que ja va ser pitxitxi el curs passat, amb 38 gols. En l’últim exercici, el davanter del Voltregà en va marcar 23. Marín ha sucat en sis de les set jornades i només es va quedar sense marcar a Calafell contra el Vendrell.

Teixidó es va iniciar al Voltregà amb 3 anys i va marxar a veure món amb 22. És un altre exemple de la capacitat d’exportació del planter voltreganès. Va jugar dos cursos en el Noia, també va passar per l’hoquei sobre patins francès, defensant una temporada la samarreta del Saint Ômer, i va gaudir després de la lliga italiana un exercici amb el Breganze abans de tornar en el curs 2016/17 convertit en un jugador més fet i amb gol que aporta un gran rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)