OK Lliga

El Lloret rep un rival de la seva lliga

Hoquei sobre patins. Els selvatans juguen contra l’Arenys de Munt, el cuer de l’OK Lliga; el Palafrugell visita el Vic, i el Girona juga demà a la pista del Liceo

Jugant a casa i contra un rival de la seva lliga el Lloret Vila Esportiva ha de buscar la victòria i mantenir la imbatibilitat al seu pavelló. L’Arenys de Munt és el cuer de l’OK Lliga i té molta necessitat d’aconseguir punts ja que en les set primeres jornades no n’ha sumat cap. Els lloretencs han aconseguit l’objectiu de mantenir-se fora de la zona perillosa en aquest inici de lliga, gràcies als bons resultats al seu pavelló, on han sumat set dels nou punts possibles, amb dues victòries i un empat.

El Corredor Mató Palafrugell intentarà sorprendre a la pista d’un Vic irregular que al seu pavelló només ha sumat una victòria. Els empordanesos ja han encaixat sis derrotes seguides i això els ha situat en la zona de descens. El Palafrugell necessita puntuar al més aviat possible per agafar confiança i sobretot no quedar despenjat en la zona baixa de la taula. Ara és a quatre punts de la permanència.

El Citylift Girona no té res a perdre, ja que visita la pista del Liceo, el segon. Puntuar estaria molt bé i una derrota entra en el previsible.

El clàssic entre el Reus i el Barça

L’enfrontament entre el Reus Deportiu i el Barça Lassa, tot un clàssic de la lliga, arriba en la vuitena jornada i amb els roig-i-negres que necessiten la victòria per no allunyar-se més dels primers. Els blaugrana són els líders invictes i, després de vèncer el Liceo –el segon–, volen consolidar-se amb un triomf a la pista del tercer. El Reus s’ha mostrat irregular en l’inici de la competició, ha perdut dos partits i és a sis punts dels blaugrana, i una derrota el podria deixar més despenjat. Els roig-i-negres intentaran sorprendre el Barça, tot i que tenen la baixa per lesió d’Àlex Rodríguez, que ja s’ha perdut tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)