OK Lliga

Els deu últims minuts

OK Lliga. El Voltregà va trencar la ratxa de bons resultats del Noia en el tram final del partit i aconsegueix una victòria important

VOLTREGÀ 6 NOIA 2

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–; Molas, Gallifa, Ignasi López, Rovira i Carrillo.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Nil Roca i Llorca –equip inicial–; Casas, Mendes, Aragonès, Xaus i Zapater.GOLS:0-1 (23’) Casas. 1-1 (27’) Vargas. 2-1 (35’) Teixidó. 2-2 (38’) Llorca. 3-2 (41’) Ignasi López. 4-2 (44’) Teixidó, de falta directa. 5-2 (48’) Armengol. 6-2 (50’) Armengol, de penal.ÀRBITRES:A. Gómez i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Crespo, Molas, Mendes, Nil Roca i Pere Varias, entrenador del Noia.FALTES:12 del Voltregà i 11 del Noia.COMENTARI:El Voltregà va sumar tres punts importants gràcies al seu encert davant la porteria contrària en els darrers deu minuts de partit. El Noia va encaixar la segona derrota i va veure trencada la ratxa de sis partits seguits sense perdre. Els de Sant Sadurní es van avançar al final de la primera meitat, i en l’inici de la segona tot va seguir anivellat. Amb el 2-2 es va arribar als darrers deu minuts de partit i aquí va ser quan els locals es van mostrar encertats davant de porta, i van aconseguir la golejada. El Voltregà encadena d’aquesta manera quatre partits seguits sense conèixer la derrota.