OK Lliga

El Lloret rep la visita del líder, el Barça

Hoquei sobre patins. El Girona es desplaça a Reus per enfrontar-se al tercer, i el Palafrugell juga a la pista del Voltregà

La visita del líder de l’OK Lliga, el Barça, serà una bona prova de la fortalesa del Lloret Vila Esportiva al seu pavelló, on no ha encaixat cap derrota aquesta campanya. Els lloretencs han guanyat tres partits i n’han empatat un davant la seva afició. El rival d’avui –16 h per Esport 3– només ha perdut a la pista del Reus en els seus desplaçaments, precisament en l’últim que va fer.

El Citylift Girona també juga contra un equip de la zona alta, el Reus, que és tercer. Els gironins planten cara a tots els equips fora de casa i en les dues darreres visites van perdre per la mínima a les pistes del Barça i el Liceo. El Girona recupera Raúl Pelicano, que estava lesionat i no ha pogut jugar els dos darrers partits.

El Corredor Mató Palafrugell visita la pista d’un Voltregà que està en ratxa i fa sis jornades que no coneix la derrota. Els empordanesos han perdut per un sol gol en els tres últims desplaçaments i necessiten tornar a puntuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)