Lliga Europea

El Palau és eliminat pel Benfica en els penals

Lliga europea femenina. El Bigues va guanyar i va passar a quarts

El Generali Palau de Plegamans va ser eliminat en els vuitens de final de la lliga europea femenina en els penals a la complicada pista del Benfica portuguès. El temps reglamentari va finalitzar amb una derrota per 3-2, però com que a casa el Palau havia guanyat per 1-0, es va anar a la pròrroga. En el temps suplementari no hi va haver gols i en els penals les portugueses es van imposar per 2-1 i es van classificar per als quarts. Berta Busquets i Carla Fondegloria van marcar en el partit i Carla Fondegloria va anotar el penal.

El Bigues i Riells es va classificar per als quarts de final en tornar a guanyar el Coutras francès per 4-1. En el partit d’anada ja es va imposar per un clar 0-5. El seu rival en els quarts de final serà el Gijón, que va golejar el Merignac francès (11-1). El Voltregà, que estava exempt, s’enfrontarà a l’Iserlohn alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)