OK Lliga

Derrota cruel del Citylift Girona en el darrer segon

OK Lliga. L’Alcoi va marcar amb un xut des de camp propi desviat per un jugador gironí

ALCOI 2 GIRONA 1

PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Pere Cañellas, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Llisà, Martí, Canto, Arnáez i Monje.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Palau, Borja Ramon, Oriol Garcia, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (12’) David Gelmà. 1-1 (36’) Baieli, de penal. 2-1 (50’) Baieli.ÀRBITRES:D. Pico i A. Gorina. Van mostrar targeta blava a Palazón.FALTES:12 de l’Alcoi i 12 del Girona.COMENTARI:Quan només faltaven vint centèsimes de segon per al final, el Citylift Girona va encaixar un gol que va significar la derrota a la pista de l’Alcoi. Els gironins van tenir una darrera ocasió per guanyar a dos segons del final, el porter local la va aturar i la bola la va recollir Tutti Baieli, que va xutar des de la pròpia pista, la bola va tocar en un jugador gironí i va entrar dins la porteria. El Girona va fer un bon partit i en tot moment va tenir possibilitats de puntuar. En el minut 6 el porter Jaume Llaverola va aturar una falta directa i en el 10’ David Gelmà va fer el 0-1 en un contraatac. En la segona meitat el Girona va cometre la desena falta d’equip i Jaume Llaverola va aturar la falta directa però en la continuació de la jugada hi va haver penal i Tutti Baieli va empatar. A sis minuts del final Pelicano va disposar d’una falta directa però no la va transformar i els gironins van perdre en el darrer segon.