OK Lliga

El duel de rivals directes acaba amb un empat

Hoquei patins. El Caldes i el Voltregà van lluitar fins al final pels punts

CALDES 4 VOLTREGÀ 4

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Xavier Rovira, Galbas i Alexandre Acsensi –equip inicial–; Roger Acsensi, Blanqué, David gtarcia, Ricart i Sierra.CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–; Molas, Gerard Rovira, Ignasi López, Gallifa i Carrillo.GOLS:1-0 (7’) Xavier Rovira, de falta directa. 1-1 (10’) Vargas. 2-1 (27’) Xavier Rovira. 3-1 (33’) Alexandre Acsensi. 3-2 (26’) Armengol. 3-3 (39’) Teixidó. 4-3 (49’) Galbas. 4-4 (50’) Crespo.ÀRBITRES:D. Pico i I. López. Van mostrar targeta blava a Armengol.FALTES:13 del Caldes i 10 del Voltregà.COMENTARI:El Recam Làser Caldes i el Voltregà eren dos rivals directes en la zona mitjana baixa de la classificació i el seu enfrontament va finalitzar en un empat. Els dos equips volien la victòria per millorar la seva posició en la taula i allunyar-se una mica més de la zona baixa i intentar aspirar a entrar en la copa però al final es van haver de conformar amb un empat. Els vallesans van portar més la iniciativa en el marcador però els osonencs sempre van estar dins del partit. La primera meitat va finalitzar amb un empat a un gol. En la segona part els locals es van avançar (3-1) però els visitants van reaccionar i van empatar altre cop. A un minut i mig del final Pol Galbas va fer el 4-3 però mig minut després Xavier Crespo va tornar a empatar.