OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Vic sap anivellar un 0-3 contra el Citylift Girona

OK Lliga. Els gironins van dominar la primera meitat però en la segona els osonencs van entrar en el partit i van empatar a un minut del final

VIC 3 GIRONA 3

CP VIC:Burgaya, Ordeig, Oller, Albert Grau i Urbano –equip inicial–; Tirso Gómez, Borja López, Manrubia, Carles Sánchez i Raurell.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palau i Manel Garcia –equip inicial–; Palazón, Oriol Garcia, Borja Ramón , Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (7’) Pelicano. 0-2 (16’) Manel Garcia. 0-3 (17’) Oriol Garcia. 1-3 (20’) Albert Grau. 2-3 (44’) Oller. 3-3 (49’) Oller.ÀRBITRES:I. González i A. López. Van mostrar targeta blava Albert Grau.FALTES:3 del Vic i 10 del Girona.

El Citylift Girona va empatar a la pista del Vic un partit que va arribar a guanyar per un clar 0-3 en la primera meitat. Els osonencs van saber reaccionar en la segona i van empatar a un minut del final. Dos gols de Jassel Oller en els darrers sis minuts van permetre als osonencs sumar un punt. Els gironins van trencar la ratxa de cinc victòries consecutives, però van encadenar una jornada més sense conèixer la derrota.

El Girona va ser el primer d’avançar-se en el marcador amb un gol de Raül Pelicano i després d’unes bones aturades del porter Jaume Llaverola que van mantenir a ratlla el Vic, Manel Garcia i Oriol Garcia van posar el 0-3 en el marcador en fer dos gols en un minut. A cinc minuts del descans Albert Grau va fer l’1-3 i en l’últim minut David Gelmà va desaprofitar un penal pels gironins.

En la segona meitat els dos equips van començar a tenir ocasions i el Vic va creure que podia remuntar, i ho va fer en els darrers minuts. Jassel Oller va marcar el 2-3 a sis minuts del final, i poc després va disposar d’una falta directa que Jaume Llaverola va aturar. A un minut del final Jassel Oller va tornar a mostrar el seu olfacte golejador, va fer el seu segon gol de la nit i va empatar un partit que semblava perdut.