Més hoquei

Ho fa millor a domicili

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich encadena el segon partit puntuant fora de casa i empata a la pista de l’Alpicat

ALPICAT 4 SHUM 4

LLEIDA.NET ALPICAT:Casals, M. Serret, Ballestero, J.R. Serret i Zilken –equip inicial–; Alsina, Piñol, Franci i Folguera.SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Villares i Presas –equip inicial–; Font, Roura, Pujol, Tarrés i Ramírez.GOLS:1-0 (2’) J.R. Serret. 1-1 (4’) Villares. 2-1 (14’) Franci. 3-1 (26’) Ballestero. 3-2 (40’) Presas. 3-3 (43’) Presas. 4-3 (45’) Zilke. 4-4 (48’) Villares.ÀRBITRES:D. Calonge i A. Marquez.FALTES:13 de l’Alpicat i 18 del SHUM.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va empatar a la pista de l’Alpicat i ja encadena dos desplaçaments consecutius sumant algun punt, després de guanyar a la pista del Vilanova la jornada passada. Els maçanetencs mantenen la lluita per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. Contra el conjunt lleidatà els selvatans van saber anivellar un resultat advers tres vegades. En la primera meitat els locals es van avançar, i Gabriel Villares va empatar, però es va arribar al descans amb un 2-1 en contra. En la segona part els locals es van distanciar encara més, però dos gols de Roger Preses van tornar a empatar el partit. En els darrers minuts l’Alpicat novament es va avançar i per tercera vegada els maçanetencs van empatar: va repetir gol Gabriel Villares.