Més hoquei

La pena màxima

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich va encaixar gol en els dos penals que li van assenyalar i va perdre contra el tercer classificat

SHUM 2 ALCOBENDAS 4

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Rodri, Font. Garcia i Presas -equip inicial-; Villares, Roura, Pujol i Tarrés.ALCOBENDAS:Shehda, Vera, Martínez, Marcos López i Martínez -equip inicial-; Ribas, Jorge López, Gonzalo Pérez i Artacho.GOLS:0-1 (20’) Martínez, de penal. 0-2 (29’) Gonzalo Pérez. 1-2 (39’) Ferran Garcia, de falta directa. 1-3 (42’) Martínez, de penal. 2-4 (45’) Mario Martínez.ÀRBITRES:M. Lapedriza i F.J. López. Blaves a Rodri i Pujol, del SHUM, i a Shehda i Pérez, de l’Alcobendas.FALTES:13 del SHUM i 13 de l’Alcobendas.COMENTARI:La bola aturada i concretament els penals van penalitzar el SHUM Frit Ravich contra l’Alcobendas, el tercer classificat de primera estatal i un dels aspirants a tornar a l’OK Lliga. El jugador visitant Álvaro Martínez va marcar els dos penals de què va disposar. El SHUM en va fallar un d’intentat per Roger Presas, tot i que va fer el seu primer gol en una falta directa llançada per Ferran Garcia. L’equip de David Bou es va hipotecar amb dos gols en contra però va reaccionar i va estar a punt d’empatar quan perdia 2-3. Va ser llavors quan el visitant Mario Martínez va sentenciar el partit i va infligir la sisena derrota del campionat als selvatans.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)