OK Lliga

ESPORTS

El Barça goleja el Reus (6-0)

Hoquei sobre patins. El conjunt d’Edu Castro ha enllestit el partit en un primer temps pletòric (4-0) i solidifica el lideratge en l’Ok Lliga. Pablo Álvarez, inspirat, ha marcat 4 gols

El Barça Lassa ha solidificat aquesta tarda el seu lideratge en l’Ok Lliga amb un triomf incontestable contra el Reus (6-0), l’únic equip que fins ara ha estat capaç de superar-lo aquest curs en la competició. La derrota deixa els del Baix Camp allunyats de la lluita pel títol a sis punts dels blaugrana i amb l’average desfavorable. El Barça ha sentenciat en una sortida fulgurant i ja guanyava per 4-0 en el minut 14 gràcies a un ritme infernal. Els gols del conjunt d’Edu Castro els han fet Álvarez (4), Ordóñez i Pascual. El Reus ha fallat tres faltes directes llançades per l’especialista Marín (2) i per Rodríguez. De nou, per tant, el porter blaugrana Fernández ha tornat a exhibir el seu excels estat de forma en un partit en què el Reus no ha tingut el dia ni en atac ni en defensa. El Barça ha disposat de dues directes. La primera l’ha marcat álvarez –el 2-0– i la segona l’ha fallat Ordóñez quan el partit ja estava dat i beneït (5-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)