Més hoquei

La lliga italiana defineix els quarts de final del ‘play-off’

Hoquei sobre patins. El rival del Barça Lassa en els quarts de la lliga europea, el Follonica, acaba sisè la fase regular i s’enfrontarà al Breganze, el tercer classificat

La lliga italiana va disputar aquest dimarts passat l’última jornada de la fase regular i va definir els enfrontaments dels quarts de final del play-off. El Follonica, el rival del Barça Lassa en els quarts de final de la lliga europea que s’inicien dissabte, ha finalitzat la fase regular en la sisena posició. En la darrera jornada va perdre per un ajustat 7-6 a la pista del TeamServiceCar Monza, que gràcies a aquesta victòria es va classificar pels quarts com a vuitè i últim equip que hi entrava. El Follonica no va poder defensar la cinquena posició que ocupava i ara jugarà els quarts de final contra el Faizanè Lanaro Breganze que ha ocupat la tercera posició. L’enfrontament de quarts de final es decidirà al millor de tres partits, i el Breganze tindrà el factor pista al seu favor.

La resta d’emparellaments de quarts de final de la lliga italiana enfrontaran a l’Amatori Wasken Lodi, que ha finalitzat la fase regular en el primer lloc i on juga el porter reusenc Adrià Català, i al TeamServiceCar Monza, en el que milita el també reusenc Marc Ollé. El GDS Impianti Viareggio de l’ampostí Xavi Costa jugarà contra l’Hockey Bassano de l’olotí Marc Julià. Finalment, el B&B Service Forte Dei Marmi que va ocupar el segon lloc i on juga el torderenc Enric Torner, s’enfrontarà a l’Admiral Valdagno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)