Més hoquei

La revifada del SHUM Frit Ravich

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs han guanyat els tres darrers partits de la primera divisió, han sortit de la zona de descens i continuen lluitant per la permanència

Després d’estar tres jornades en la zona de descens el SHUM Frit Ravich va reaccionar perfectament i amb tres victòries en els tres darrers partits ha abandonat aquestes posicions i ha agafat un marge de quatre punts respecte de la zona de perill. Els maçanetencs hauran de continuar lluitant en les tres jornades que queden perquè la zona baixa està molt competida. El Jolaseta i el Rivas ja han baixat, però hi ha cinc equips amb un marge de només quatre punts per evitar la darrera posició de descens. El SHUM i el Vilanova tenen 33 punts, l’Alpicat, 32, el Tordera, 30 i el Sant Feliu, que seria el que ara baixaria, 29.

En la dinovena jornada el SHUM va perdre contra el Tordera a casa i va entrar en la zona de descens, tot i que tenia els mateixos punts que el darrer equip que se salvava. La derrota en la vintena jornada a la pista del Calafell –que ja ha pujat a l’OK Lliga– el va situar a dos punts de la salvació. Llavors va arribar l’aturada d’un mes per Setmana Santa, i els maçanetencs ho van aprofitar per agafar forces i incorporar Victor Crespo, provinent de la lliga italiana. En la represa de la competició el Maçanet va començar a guanyar. Va vèncer el Sant Cugat, un equip de la zona d’ascens, va superar a domicili al Mataró –un altre equip que era a la zona alta– i va sortir de la zona perillosa. Aquest cap de setmana ha guanyat el Sant Feliu, que és el primer equip que ocupa la plaça de descens, i ha arribat als quatre punts de marge.

En les tres jornades que falten per acabar la primera divisió els maçanetencs visitaran les pistes del Taradell i el Vilafranca i rebran a casa en l’última jornada el Vilanova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)