Més hoquei

La Bola inclourà l’hoquei adaptat

Hoquei sobre patins. El tradicional torneig de base es farà l’1 i el 2 de setembre i arribarà a la 28a edició

Un dels esdeveniments més rellevants de l’hoquei sobre patins de base a les comarques gironines és el torneig La Bola, que l’1 i el 2 de setembre arribarà a la 28a edició. El GEiEG, l’organitzador del campionat, integrarà per primer cop en el torneig una de les modalitats d’hoquei adaptat. La seu dels partits serà el complex esportiu de Sant Narcís.

Com en les anteriors edicions, el torneig gironí reunirà equips de pràcticament totes les categories de promoció, de prebenjamins fins a júnior. Aquest any, a més, tindrà categoria internacional amb la presència del Cottenham RH, club de la federació anglesa. La resta de participants, a banda del GEiEG, seran l’Hoquei Banyoles, el Reus Deportiu, el CH Cerdanyola, el CP Tordera, el CH Vilasca, el CP Vic, l’HC Ripoll, l’Arenys de Munt, el CP Vilafranca, l’HC Sentmenat i el PHC Sant Cugat. En la modalitat d’hoquei adaptat, hi seran el CP CAR Voltregà, el TEB de Barcelona i el CH Ripollet.

El primer equip del club, d’una altra banda, ja ha començat els entrenaments per afrontar la lliga nacional catalana. Del club també s’entrenen el Citylift GEiEGUni –filial de l’equip de la lliga femenina–. Dilluns vinent ho farà el primer equip d’handbol i el 3 de setembre, l’equip de rugbi femení, que va quedar a les portes de la divisió d’honor.

L’handbol prepara el 75è aniversari

El GEiEG aprofitarà les Fires de Girona per fer un reconeixement a una de les seves seccions més emblemàtiques, la d’handbol, que celebra el seu 75è aniversari. Hi haurà una exposició amb imatges i trofeus i altres actes populars i més centrats en la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)