OK Lliga

El Lloret remunta contra l’Alcoi impulsat per Plaza

OK Lliga. Els visitants han aixecat el gol de Lluís Grau (1-2) però han hagut de claudicar

LLORET 5 ALCOI 4

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre -inicial-; Le Beurre, Gelmà, Patau i Farré.PAS ALCOI:Grau, Domínguez. Cañellas, Llisà i Pérez -equip inicial-; Mataix, Guimaraes i Cordero.GOLS:1-0 (4’) Lluís Grau. 1-1 (10) Cañellas. 1-2 (12’) Llisà. 2-2 (21’) Àlex Grau. 3-2 (24’) Plaza 4-2 (40’) Plaza. 4-3 (49’) Llisà. 6-3 (49’) Gelmà, de falta directa. 5-4 (49’) Llisà.ÀRBITRES:D. Godia i D. Calonge. Blava a Pérez.FALTES:11 del Lloret i 8 de l’Alcoi.COMENTARI:El Lloret va remuntar impulsat per l’estat de gràcia de Plaza i va sumar el seu segon triomf. Grau va sorprendre l’Alcoi ben aviat establint l’1-0. Però Cañellas va empatar i Pérez va avançar els alcoians en un contraatac perfecte. L’Alcoi seguia generant força perill en els contraatacs, fins que Àlex Grau, des de gairebé mitja pista, va sorprendre el porter Grau (2-2). Quan faltaven 23 segons per al descans, Plaza va avançar de nou el Lloret culminant la remuntada. El Lloret va tornar a donar una bona queixalada en una acció de Plaza (4-2). El veterà va marxar del seu marcador i va batre de nou Grau. Llisa, des de casa seva, va fer el 4-3 a 36 segons del final. El visitant Pérez va veure la blava i Gelmà no va perdonar en la directa (5-3), tot i que, a set segons del final, Llisà en el rebuig de la falta directa –desena local– va fer el 5-4.