Més hoquei

Primera derrota a casa

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va perdre en l’OK Lliga femenina al seu pavelló contra un Las Rozas molt internacional

GIRONA 1 LAS ROZAS 5

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Romaguera, Vall, Castro i Piqué –equip inicial–; Membreño, Roure, Schuler, Jiménez i Puigdevall.CP LAS ROZAS:Hidalgo, Galeassi, Lapolla, Daribo i Ghirardello –equip inicial–, Asensi, Wally i Notario.GOLS:0-1 (4’) Galeassi. 0-2 (12’) Galeassi. 0-3 (12’) Daribo. 0-4 (14’) Daribo. 1-4 (33’) Schuler. 1-5 (50’) Daribo.ÀRBITRE:Marc Vilardell.FALTES:9 del Girona i 5 de Las Rozas.COMENTARI:El Citylift Girona va perdre en la seva estrena al seu pavelló contra un conjunt madrileny de Las Rozas molt internacional que ocupa el tercer lloc de l’OK Lliga femenina. El cinc inicial que va presentar el conjunt madrileny estava format per una portera xilena, tres italianes i una francesa. Les gironines han perdut en les dues primeres jornades que s’han disputat. Las Rozas va agafar el domini del partit des de l’inici i ben aviat es va posar per davant en el marcador. Al descans es va arribar amb un 0-4 en contra de les gironines. En la segona meitat, la suïssa del conjunt gironí, Jasmin Schuler, va marcar l’únic gol de les locals. En l’últim minut, la francesa Vanessa Daribo, que havia jugat en el Girona fa uns anys, va marcar l’1-5 i amb el seu tercer gol va arrodonir el resultat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)