OK Lliga

El Vendrell i el Sant Cugat no troben el camí de la victòria

Hoquei patins. Els dos equips van tenir ocasions per sumar el seu primer triomf

VENDRELL 2 SANT CUGAT 2

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Mudarra, Necchi i Nájera –equip inicial–; Cid, Lecha, Miquel, Pellizzari i Arbos.PHC SANT CUGAT:Toda, Farnés, Gabarra, Maideu i Gilabert –equip inicial–; De los Santos, Yepes, David Martínez, Borja Ferrer i Arcas.GOLS:0-1 (21’) Gabarra. 1-1 (25’) Jordi Ferrer. 1-2 (33’) David Martínez. 2-2 (47’) Jordi Ferrer.ÀRBITRES:S. Mayor i R. Burgos. Van mostrar targeta blava a Gabarra.FALTES:10 del Vendrell i 10 del Sant Cugat.COMENTARI:El Vendrell i el Sant Cugat van empatar en un duel de la zona de descens i continuen sense conèixer la victòria. Tots dos equips van tenir ocasions per aconseguir el seu primer triomf de la temporada –per als vallesans seria el primer a l’OK Lliga–, però es van haver de conformar amb un empat. El Sant Cugat es va avançar molt aviat en el marcador i els locals no van aconseguir anivellar el partit fins al darrer minut de la primera meitat. Els dos porters van tenir una bona actuació i van desfer moltes de les ocasions de perill. En la segona meitat el Vendrell va desaprofitar un penal i el Sant Cugat es va tornar a avançar. Després de xutar una falta directa al pal, els locals van tornar a empatar, a tres minuts del final. En aquests últims minuts cada equip va disposar d’una falta directa per guanyar, però cap va marcar.