OK Lliga

El Noia es retroba amb la victòria contra el Vendrell

Hoquei sobre patins. Va encarrilar el partit amb dos gols de penal de Xavi Costa

NOIA 3 EL VENDRELL 1

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Llorca i Edu Fernández –equip inicial–; Aragonès, Humberto i Marc Grau.CE VENDRELL:Camps, Ferrer, Necchi, Pellizzari i Miquel –equip inicial–, Mudarra i Nájera.GOLS:1-0 (22’) Costa, de penal. 2-0 (24’) Costa, de penal. 2-1 (31’) Ferrer, de falta directa. 3-1 (43’) Esteller.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. Sanz. Targeta blava a Humberto i Necchi.FALTES:13 del Noia i 12 del Vendrell.COMENTARI:El Noia Freixenet es va retrobar amb la victòria en l’OK Lliga després de tres jornades sense guanyar. L’enfrontament va estar marcat per la bona actuació de les defenses. Els de Sant Sadurní van tenir més ocasions en la primera part, però només va marcar de penal. En els darrers cinc minuts abans del descans Xavi Costa en va anotar dos de consecutius. En els primers minuts de la segona meitat Jordi Ferrer va marcar de falta directa per les deu faltes, i poc després en va disposar d’una altra per una targeta blava, però la va enviar al travesser. El Noia tampoc va aprofitar una falta directa però es va sentir còmode a la pista i va buscar la porteria contrària. A set minuts del final Sergi Llorca va anotar el 3-1 que va sentenciar el partit. Sergi Aragonès es va haver de retirar en la primera meitat per una lesió a l’espatlla.