OK Lliga

Per iniciar el canvi de rumb en l’OK Lliga

Hoquei sobre patins. Els gironins visiten el Vendrell, un rival directe en la zona baixa. El Lloret juga contra un Liceo intractable

El Citylift Girona afronta avui el primer dels quatre importants duels fins a final d’any contra rivals directes de la zona baixa de la taula en que ha de començar a sumar victòries i punts per iniciar el canvi de rumb en l’OK Lliga i sortir de la zona de descens. Els gironins, que ocupen el 14è lloc visiten el Vendrell (15è) que està just al seu darrera i que encara no ha guanyat cap partit. Després s’enfrontaran al Sant Cugat (12è), el Calafell (11è) i el Vic (13è). Quatre jornades vitals per acabar l’any amb bones sensacions i fer un pas endavant en la lluita per mantenir-se a la categoria.

El Lloret Vila Esportiva té una visita molt complicada a la pista del Liceo, un equip que està intractable en la lliga, ocupa la segona posició i porta sis victòries consecutives. El conjunt gallec ve de perdre en la lliga europea i no voldrà cap sorpresa contra un Lloret que fora de casa encara no ha sumat cap victòria aquesta campanya però, que no té res a perdre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)