OK Lliga

Un triomf de molt de valor

OK Lliga. Torner marca a 1:32 i Llaverola atura una directa a 25 segons del final

GIRONA 3 SANT CUGAT 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Gómez, Oriol Garcia, Palazón i Torner -equip inicial-; Pelicano i Palau.SANT CUGAT:Toda, Farnés, Gabarra, Maideu i Gilabert -equip inicial-; Ferrer, Martínez i Yepes.GOLS:0-1 (10’) Maideu. 1-1 (15’) Gómez. 1-2 (17’) Ferrer. 2-2 (38’) Gómez. 3-2 (48’) Torner.ÀRBITRES:M. Díez i I. González.FALTES:10 del Girona i 7 del Sant Cugat.

El Citylift Girona va reaccionar i va obtenir ahir el segon triomf de la temporada contra el Sant Cugat, un rival directe en la lluita per la permanència. L’equip gironí havia encadenat cinc derrotes seguides i obté el primer triomf amb Josep Enric Torner a la banqueta.

El Sant Cugat es va avançar dos cops en el primer temps. Gómez va concretar el gol inicial de Maideu, però Borja Ferrer va tornar a avançar els visitants. Una ràpida transició coronada per Gómez va permetre als gironins empatar de nou el partit quan encara faltaven onze minuts per al final (2-2). Joan Carles Vadillo, el tècnic del Sant Cugat, va demanar temps mort ràpidament. El girona hauria pogut encarrilar el partit amb contraatacs molt ràpids i va saber aguantar el tram final amb vuit faltes i l’amenaça de la directa en contra. Quan faltaven 1:32 Pelicano va disposar d’un penal que no va marcar però Torner va fer el 3-2 en el rebuig. Quan quedaven 25 segons el Girona va cometre la desena, però Llaverola va aturar la directa a Gilabert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)