OK Lliga

El Noia enfonsa el Girona

OK Lliga. Els de Sant Sadurní són molt superiors als gironins en la segona meitat després del 0-1 per als visitants del descans

NOIA 7 GIRONA 2

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Costa, Marc Grau i Aragonès –equip inicial–; Humberto, Llorca, Edu Fernández i Montserrat.CYTILIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Palau i Torner –equip inicial–, Palazón i Oriol Garcia.GOLS:0-1 (11’) Palazón. 1-1 (26’) Esteller. 2-1 (29’) Humberto. 2-2 (31’) Torner (f.d.). 3-2 (32’) Aragonès. 4-2 (32’) Aragonès. 5-2 (36’) Costa (p.). 6-2 (38’) Edu Fernández. 7-2 (43’) Costa.ÀRBITRES:A. Gómez i S. Mayor. Blava a Esteller, Pelicano i Palazón.FALTES:2 del Noia i 6 del Girona.COMENTARI:El Noia Freixenet va golejar el Citylift Girona en la segona meitat i el va enfonsar una mica més en la cua de la classificació, ja que els seus rivals més directes van guanyar. Els gironins van fer una bona primera meitat i es van avançar en el marcador però en l’inici de la segona els de Sant sadurní van sortir a totes i van capgirar el partit situant-se amb un 2-1. El Girona encara va empatar (2-2) però dos gols en el mateix minut de Sergi Aragonès van distanciar definitivament el Noia en el marcador. Els de Sant Sadurní encadenen sis partits sense perdre mentre que el Girona encara no ha sumat cap punt fora de casa i ha encaixat tres derrotes consecutives.