OK Lliga

El Barça va de menys a més contra el Vendrell i el goleja

Hoquei sobre patins. Pablo Álvarez va anotar tres gols en la segona meitat

BARÇA 4 VENDRELL 0

BARÇA LASSA:Egurrola, Pascual, Nil Roca, Alabart i João Rodrigues –equip inicial–; Gual, Álvarez, Pau Bargalló, Panadero i Sergi Fernández.CE VENDRELL:Camps, Crespo, Jordi Ferrer, Nájera i Pallizzari –equip inicial–; Casado, Lecha, Mudarra, Miquel i Guasch.GOLS:1-0 (20’) Panadero. 2-0 (33’) Álvarez. 3-0 (37’) Álvarez. 4-0 (40’) Álvarez.ÀRBITRES:J. Garcia i G. Gorina. Blava a Pau Bargalló.FALTES:8 del Barça i 14 del Vendrell.

El Barça Lassa va superar el Vendrell en un partit en què va anar de menys a més i va acabar golejant el seu rival. Pablo Álvarez va anotar tres gols en la segona meitat. L’inici del partit va ser anivellat i el Vendrell va tenir alguna ocasió, com ara una rematada al pal de Pablo Nájera en el minut vuit. El Barça tenia problemes per superar la defensa visitant i després d’una bola al pal de Pau Bargalló, en el minut divuit, Sergi Panadero va anotar l’1-0 dos minuts després. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part, el Barça va anar més a l’atac i el Vendrell no va poder aguantar. Pablo Álvarez va fer dos gols en quatre minuts. Cada equip va disposar d’una falta directa que no van anotar. A deu minuts del final i en inferioritat per una targeta blava, Pablo Álvarez va anotar el 4-0.