Més hoquei

El Reus i el Barça jugaran la primera semifinal de la lliga catalana

Hoquei sobre patins. Els roig-i-negre remunten davant el Noia i s’imposen per 4-3 en els quarts de final. Els blaugrana derroten en la segona meitat el Palafrugell per 5-0

El Reus Miró i el Barça jugaran divendres la primera semifinal de la lliga catalana després d’imposar-se en els seus partits de quarts de final. Els roig-i-negres derroten per 4-3 el Noia Freixenet, i el Barça s’imposa per 5-0 al Corredor Mató Palafrugell.

Els de Sant Sadurní s’avancen amb un 0-2 en els primers deu minuts i arriben al descans amb l’1-2. En la segona meitat el Reus ha culminat la remuntada, tot i que després d’anivellat el partit (2-2) ha tornat a tenir un 2-3 en contra. Els reusencs han empatat de falta directe i un gol de César Carballeira a tres minuts del final els hi ha donat la victòria i la classificació. Els de Sant Sadurní han tingut la baixa de Xavi Costa per sanció.

En la primera meitat els blaugrana tenen problemes per superar la bona defensa dels empordanesos i la gran actuació del porter Marcel Luzón, i s’arriba al descans amb el 0-0 inicial. En la segona meitat el Barça te moltes més ocasions i en el minut 30 marca l’1-0. Tot i desaprofitar un penal els blaugrana estan més encertats en atac i es distancien fins el 5-0 final. Pablo Álvarez ha rebut l’alta mèdica de la seva fractura al nas abans del partit i ha jugat amb una màscara protectora.

Demà es disputaran els altres dos quarts de final. El Recam Làser Caldes i el Voltregà Stern Motor jugaran a les set de la tarda, i el Lleida Llista i el Girona a les nou de la nit.