OK Lliga

Supera les expectatives amb un equip renovat i sòlid

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona ha ocupat la cinquena posició de l’OK Lliga després d’una campanya intensa i en què ha aconseguit el millor resultat de sempre

El Garatge Plana Girona ha certificat la seva millor temporada a l’OK Lliga amb la cinquena posició en una lliga que no ha arribat al final amb el play-off però en la qual els gironins s’han mostrat molt sòlids i han superat les expectatives amb un equip renovat. El Girona ha sumat 41 punts en 25 partits, amb onze victòries, vuit empats –l’equip que n’ha sumat més– i sis derrotes. Ha aconseguit resultats de prestigi ja que ha empatat a casa contra el Liceo (1-1), el segon, i ha guanyat contra el tercer, el Reus (5-1), i el quart, el Noia (3-2).

El president del club, Marc Avellaneda, diu que està content per la posició final, però també afirma que, com a tothom, els hauria agradat acabar la lliga a les pistes, i comenta que creia que seria un any de transició pels canvis que es van fer a la plantilla, però que els jugadors han fet una gran temporada: “Era difícil pensar que un Girona que fa sis o set temporades vam construir nou fos aquí.”

El Girona CH ha jugat les últimes quatre temporades a l’OK Lliga i, després de mantenir-se ajustadament en la primera (13è), va ser setè en la segona, la 2017/18, i es va classificar per a les competicions europees. La temporada passada es va salvar en la darrera jornada i alhora es va tornar a classificar per a Europa, i ara ha acabat cinquè i és el primer equip per a la WS Europa Cup.

Marc Avellaneda diu que els fa il·lusió tornar a jugar a Europa i que la temporada que ve esperen fer més bon paper. De cara a la campanya vinent, el president del Girona comenta que faran algun canvi per intentar potenciar i millorar l’equip.

El pavelló de Palau II

El president del Girona CH ha explicat que quan tot es torni a posar en marxa tenen el hàndicap que al pavelló de Palau II hi estan passant el confinament els sensesostre. “Suposo que també se’ls haurà de buscar alguna solució i després, un cop els hagin reubicat, s’haurà de fer la desinfecció com a tot arreu, i quan l’administració digui que està al cent per cent i nosaltres puguem donar una garantia del cent per cent als nostres jugadors, podrem tornar.” Des del punt de vista econòmic, Marc Avellaneda explica que hi ha “una mica de sotrac”, però que encara és aviat per veure com queda tot. El que sí que vol fer és agrair el suport que han tingut dels patrocinadors en aquesta campanya.

EL PROTAGONISTA

Pensava que seria un any de transició amb tot de jugadors nous, un projecte ambiciós per d’aquí a uns anys tenir un equip més format, però els nanos ens han sorprès molt
A tots ens hauria agradat acabar a les pistes. Al final ha sigut el cinquè lloc, que per a nosaltres és molt
Marc Avellaneda
PRESIDENT DEL GIRONA CH

L’equip femení no pateix per mantenir-se

L’equip femení del Girona, que també juga a la màxima categoria estatal, s’ha mantingut sense problemes. Com en les darreres temporades, la previsió era estar lluitant en la zona baixa i buscar la permanència. Una bona primera volta va situar l’equip a tocar de classificar-se per jugar la copa femenina en ser novè i quedar fora només per la diferència de gols. Fins a l’aturada de la competició l’equip va saber mantenir-se allunyat del descens i ha acabat novè. “Crec que han fet una molt bona temporada. Faltaven alguns partits per acabar, però creiem que no haurien tingut problemes per a la salvació” diu el president del club. Marc Avellaneda explica que la temporada que ve hi haurà alguns canvis a l’equip, i la idea és: “Potenciar algunes jugadores que tenim i mirar que aquest projecte femení a la llarga, amb un o dos anys, pugui tenir moltes jugadores de casa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)