OK Lliga

El Noia Freixenet fitxa Adrià Ballart (Voltregà)

Hoquei sobre patins.

El manlleuenc de 21 anys procedent del Voltregà Adrià Ballart és la primera incorporació del Noia Freixenet per a la temporada 2020/21, en la qual el conjunt de Sant Sadurní d’Anoia defensarà la tercera posició a l’OK Lliga i tornarà a competir a la lliga europea.

En declaracions als mitjans del club, s’ha mostrat agraït “al Noia Freixenet per comptar amb mi en aquest nou projecte” i ha assegurat que “sóc conscient que fer aquest salt comporta responsabilitat però ho afronto amb moltíssimes ganes i la màxima il·lusió possible”. És per aquest motiu que espera “poder ajudar al club a aconseguir els objectius, fer-lo més gran i, sense deixar mai la importància de fer gaudir l’afició”. Ballart (21, Manlleu) arriba del CP Voltregà on ha estat dues temporades. Abans, i durant tota la seva trajectòria esportiva, va jugar al CP Manlleu. Amb el club del seu poble, va debutar a l’OK Lliga la temporada 2016/2017 quan l’equip va aconseguir l’ascens a la màxima categoria estatal.

Amb la selecció espanyola ha estat subcampió del món amb la sub20 als World Roller Games de Nanjing (Xina). Amb la sub17 va aconseguir la medalla de plata l’any 2014 a l’europeu de Gujan Mestras (França) i, la de bronze l’any 2013 al campionat continental celebrat a la ciutat d’Alcobendas.

La incorporació d’Adrià Ballart se suma a les renovacions d’Aleix Esteller, Xus Fernández, Pol Manrubia i Jordi Ferrer, a més de la continuïtat ja assegurada de Xavi Costa, Martí Zapater i Sergi Aragonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)