OK Lliga

El Girona fa patir el Barça

Hoquei sobre patins. Els gironins remunten un 0-2, s’avancen, planten cara i només cedeixen en els darrers quatre minuts

Girona 3 Barça 5

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Rovira, Aguirre i Pelicano –inicial–; Vázquez, Pujol, Sánchez, Nadal i P. Fernández.BARÇA:S. Fernández, Alabart, Pascual, Panadero i Rodrigues –inicial–; Bargalló, Roca, Llorca, Nunes i Egurrola.GOLS:0-1 (24’) Rodrigues. 0-2 (31’) Rodrigues (p.). 1-2 (36’) Pujol. 2-2 (40’) Sánchez. 3-2 (43’) Sánchez. 3-3 (45’) Nunes. 3-4 (46’) Panadero. 3-5 (50’) Panadero.ÀRBITRES:E. Rivas i D. Pedrola.FALTES:9 del Girona i 6 del Barça.

El Garatge Plana Girona va perdre contra el Barça, però va fer patir el líder i li va plantar cara en tot moment. Els gironins van fer un bon partit i van tenir possibilitats de puntuar fins al final. Van encaixar el primer gol un minut abans del decans i, en la segona part, els blaugrana es van avançar amb el 0-2. La lluita, l’entrega i l’encert dels gironins els van permetre capgirar el marcador (3-2) amb un gol de Gerard Pujol i dos de seguits de Carles Sánchez. En els darrers cinc minuts, els blaugrana van imposar la seva qualitat i es van avançar, però no van assegurar la victòria fins a l’últim minut.