OK Lliga

Tres punts d’or per al Girona

Hoquei patins

Girona 3 Arenys de Munt 1

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre -equip inicial-; Litus, Cantero i Nadal.ARENYS DE MUNT SOLARTRADEX:Garcia, Domènech, Pujadas, joseph i Puigvert -equip inicial-; Vila. Matthieu, Oviedo i Font.GOLS:1-0 (26’) Ramon. 2-0 (27’) Grau. 3-0 (28’) Ramon.3-1 (33’) Pujadas, de falta directa.ÀRBITRES:A. Gorina i D. Pedrola. Targeta blava a Aguirre.FALTES:9 del Girona i 9 de l’Arenys.

La nova junta directiva del Girona, encapçalada per Eduard Recio, que agafa el relleu de Marc Avellaneda com a president després de més de vuit anys en el càrrec, va celebrar ahir la seva elecció amb un triomf necessari i revitalitzant contra l’Arenys de Munt, rival directe en la lluita per la permanència. Tres gols en el tram inicial del segon temps, dos de Borja Ramon i un d’Àlex Grau, van situar el Girona amb un prometedor 3-0 i li van donar tota la confiança del món. Una targeta blava a Moi Aguirre, no obstant això, va enterbolir el moment dolç. El visitant Marc Pujadas va transformar amb eficiència la falta directa. Llaverola, però, es va reivindicar i va frenar la recuperació dels visitants aturant un penal llançat per Matthieu (36’).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)