Lliga Europea

El Generali Palau i el Vila-sana, a la final a quatre

Hoquei sobre patins. Lliga europea. Les vallesanes tornen a superar el Liceo i les lleidatanes empaten a la pista del Manlleu en un gran partit

El Generali Palau i el Vila-sana es van classificar per ala final a quatre de la lliga europea. El conjunt vallesà va tornar a guanyar el Liceo gallec en la tornada dels quarts de final (5-0), mentre que les lleidatanes van empatar a la pista del Martinelia Manlleu (3-3) en un gran partit. Com que van guanyar per un gol a la seva pista (3-2) van accedir per primera vegada en la seva història a una semifinal europea. El Cerdanyola Feníe Energia va tornar a perdre a la pista del Telecable Gijón (7-3) i va quedar eliminat. El Benfica va golejar per 13-0 el Valdagno italià i també es va classificar. La final a quatre es jugarà el 29 i 30 d’abril a Lisboa, amb el Benfica com a amfitrió, que serà el rival del Vila-sana en la semifinal. El Palau i el Telecable jugaran l’altre semifinal en el que serà la reedició de la final de l’any passat.

El derbi català de quarts va ser molt disputat, emocionant i amb alternances. Pel Manlleu van marcar Gurri, que va inaugurar el marcador, i López (2), que va anivellar l’1-3, i pel Vila-sana Agudo, Barcons i Fernández. El Palau no va tenir problemes per superar el conjunt gallec amb gols de Florenza (2), Blackman (2) i Flondegloria. El Cerdanyola no va poder fer res contra el Telecable malgrat avançar-se en el marcador i en el descans ja perdia per 5-2. Per les vallesanes van marcar Castro (2) i Carrion.

LES SEMIFINALS

El Palau jugarà contra el Telecable i el Vila-sana, contra el Benfica
Quarts de final. Anada
Liceo - Palau 1 - 3
Cerdanyola - Telecable 1 - 7
Vila-sana - Manlleu 3 - 2
Valdagno - Benfica 4 - 9
Quarts de final. Tornada
Palau - Liceo 5 - 0
Telecable - Cerdanyola 7 - 3
Manlleu - Vila-sana 3 - 3
Benfica - Valdagno 13 - 0
Final a quatre. Semifinals
Palau - Telecable
Vila-sana - Benfica
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)