OK Lliga

Sergi Panadero i el Barça continuaran junts una temporada més, fins al 2024

Va arribar al 2003 i la propera serà la seva 21 temporada de blaugrana

El Barça i Sergi Panadero han arribat a un acord per renovar el contracte i el jugador osonenc, de 40 anys, continuarà una temporada més, fins al juny del 2024. Sergi Panadero s’ha mostrat satisfet de continuar defensant la samarreta blaugrana i ha manifestat als mitjans del club: “Poder seguir un any més al club és un orgull, i donaré el millor de mi mateix”.

L’acord s’ha firmat a les oficines del FC Barcelona i ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo. Aquest últim ha valorat la renovació de Sergi Panadero: “És un jugador polivalent, que aporta moltíssim a tots els nivells”.

Sergi Panadero va arribar al Barça l’any 2003 i el curs vinent disputarà la seva 21a temporada amb la samarreta blaugrana. Durant aquests anys, ha aconseguit 63 títols i s’ha consolidat com una peça clau a l’equip. “Estic molt content d’haver pogut viure tots aquests anys a un club tan gran com el Barça” ha comentat el capità, que es mostra ambiciós de cara al que queda de temporada. “Ara mateix, al meu cap només estar ajudar a aixecar els títols que queden per disputar”. A més, afirma que “ser capità és un gran honor i un orgull.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)